Werkkleding kopen als kunstenaar

werkkleding

Werkkleding kopen als kunstenaar

Bedrijfskleding kan bedrukt worden met het logo van het bedrijf, waardoor het personeel een professionele uitstraling krijgt. Maar er zijn ook regels die betrekking hebben tot het dragen van professionele werkkleding. Bedrijfskleding dient te worden gedragen om een zo veilig mogelijke arbeidsomgeving te creëren. Juist daarom is het zo belangrijk dat personeel het ook daadwerkelijk draagt. Veiligheid staat voorop! Ook in de wereld van de kunst wordt werkkleding gedragen, afhankelijk van de werkzaamheden. We vertellen je graag meer over werkkleding:

Werkkleding is professioneel

Bedrijfskleding is ontzettend belangrijk voor de veiligheid van de werknemers. Maar wist je dat er nog een groot voordeel aan kleeft? Werkkleding straalt namelijk professionaliteit uit. Medewerkers worden herkent. Helemaal wanneer het logo en de kleuren van het bedrijf toegepast worden. Werkkleding zorgt op deze manier voor een stuk veiligheid en tevens een stukje effectieve reclame voor het bedrijf.

Eisen bij werkkleding

Wist je dat de overheid heeft vastgelegd dat werkkleding aan diverse wettelijke eisen moet voldoen? Zo moet er voldaan worden aan de EN ISO 13688 normen. Daarnaast moet de kleding ontworpen worden van materialen die hebben bewezen effectief te zijn. De kleding moet van een stof gemaakt worden die comfortabel zit en tevens een goede bescherming biedt. Werkschoenen moeten goed passen, ze moeten comfortabel zitten en geschikt zijn om een gehele dag aan te hebben tijdens je werkzaamheden. Bij verschillende beroepen is het van belang dat werkschoenen beschikken over een stalen neus. In magazijnen, meubelmakerijen en de bouw is dit bijvoorbeeld van groot belang. Bij Workwear4all kun je hier zeker goed voor slagen. Of je nu een particulier of bedrijf bent, iedereen wordt er geholpen! Werkkleding kopen? Bekijk dan snel alle mogelijkheden!

Bijzondere bedrijfskleding

Ieder beroep is anders en daardoor is er ook voor ieder beroep andere werkkleding nodig. De bedrijfskleding die gedragen wordt door medewerkers is afhankelijk van het beroep en de functie. Wanneer je bijvoorbeeld met een warmtebron zoals vuur werkt, is hittebestendige kleding belangrijk. Werk je veel buiten of met water? Dan kan kleding die water afstoot een hele mooie uitkomst zijn. In de bouw zijn werkschoenen met een stalen neus erg belangrijk. En wat dacht je van een helm? Het kan dus allemaal ontzettend divers zijn. Het ligt geheel aan het beroep dat jij uitoefent. Als je niet precies weet welke werkkleding jij moet dragen, communiceer dit dan met je werkgever en overleg of er een vergoeding mogelijk is. Kom je er niet uit? Neem dan contact op met Workwear4all, de specialisten kennen alle eisen en kunnen jou zo laten werken in de beste werkkleding voor de omstandigheden waar jij in werkt.

Deel dit artikel